Appartement te huur

850€ per maand

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 20092559
Immoweb code : 20092559

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers en ruim terras te Balen

*** KIJKMOMENT *** VRIJDAG 13 SEPTEMBER TUSSEN 17-18u ***

Appartement met twee slaapkamers, ruim terras en twee autostaanplaatsen te Balen-Centrum.

Ontdek dit prachtige appartement gelegen in het hart van Balen, ideaal voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort en moderne stijl. Dit ruime appartement van 113m² biedt twee comfortabele slaapkamers en een stijlvolle badkamer, perfect voor een gezin of jonge professionals.

De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht in de royale open leefruimtes, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte, ideaal voor kookliefhebbers.

Een van de opvallende kenmerken van dit appartement is het ruime terras, ideaal voor ontspanning of het ontvangen van gasten met een prachtig uitzicht over de omgeving. Vooraan zijn er twee autostaanplaatsen voorzien.

De locatie is een ander groot pluspunt – gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, zorgt het ervoor dat al uw dagelijkse benodigdheden binnen handbereik zijn.

Mis deze unieke kans niet om de nieuwe bewoner te worden van een stijlvol en modern appartement in een bruisende buurt van Balen. Ideaal voor wie op zoek is naar comfort, gemak en een vleugje luxe. Kom en ervaar het zelf!

Neem contact op