Appartement te huur

890€ per maand

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 20223871
Immoweb code : 20223871

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8
Virtueel bezoek

Omschrijving

Lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en vergezicht.

Dit recent gerenoveerd appartement van ca. 98m² bevindt zich op de achtste verdieping van een goed onderhouden gebouw. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en één extra ruimte die kan dienen als gastenkamer/bureau/dressing of kinderkamer.

Indeling:
Via de inkomhal met vestiairekast komt u in de ruime leefruimte van ca. 40m² met veel lichtinval en een volledig geïnstalleerde keuken. De keuken op keramische tegels werd volledig ingericht met een granieten keukenblad, een ruime gootsteen, 4-pits gasvuur met dampkap en een ingebouwde vaatwasser, oven en ijskast. Naast de keuken bevindt er zich een technische berging. De leefruimte geeft verder toegang tot het oost georiënteerd terras. De centraal gelegen nachthal sluit aan op alle overige ruimtes van het appartement (slaapkamers, badkamer en gastentoilet). De vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regenkopdouche en een wastafel met spiegelelement. De slaapkamers genieten allemaal van mooi zicht en bieden voldoende ruimte aan.

Bijzonderheden:
Ondergrondse kelderberging en fietsenstalling in het gebouw;
EPC: 157 kWh/m²/jaar;
Maandelijkse kosten: 150 EUR per maand (Beheer, verbruik/onderhoud algemene delen (incl. liften) + Verbruik koud/warm water & verwarming);
Voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Ligging:
Op wandelafstand van winkels en vlak aan openbaar vervoer en invalswegen.

Neem contact op