Appartement te huur

1000€ + 150€ per maand

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 20190967
Immoweb code : 20190967

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 10

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met panoramisch zicht

Op zoek naar een instapklaar appartement? Dat kan hier, in dit fijne, gesoigneerde appartement met z’n grote leefruimte mét prachtig uitzicht, 2 slaapkamers, een autostaanplaats en kelderberging op Linkeroever, waaruit je zo met het openbaar vervoer de stad in kunt.

In een brede straat met uitzicht op het groen, vind je op de bovenste (10de) verdieping dit recent gerenoveerde appartement. Je komt er binnen in de hal.
Van hieruit ga je naar de leefruimte vooraan, een enorm ruime, lichte plek met een PRACHTIG uitzicht.
De U-vormige open-keuken is volledig geïnstalleerd met heel wat werkruimte en leuk eiland om aan te zitten. Ideaal als extra ontbijtplek of extra workspace.
De slaapkamers zijn licht, waarvan één master bedroom en een kamer die kan dienen als kinderkamer of bureau. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, een brede lavabo met onderkast en een spiegel met verlichting + aansluiting wasmachine
Rustig wonen met alles in de buurt
Het is hier fijn wonen in deze rustige wijk met jonge gezinnen, zo net buiten de stad. Je hebt hier zicht op groen, heel wat parkeerplaats voor de deur en je bent met het openbaar vervoer zo de stad in en weer uit. Je hebt een velo-station op 300 meter, trams en bussen voor de deur en ook de Ring is niet veraf. Met allerlei winkels op wandelafstand, een speeltuin in de buurt en het Galgenweel vlakbij, zit je hier goed!
Bij interesse, gelieve uw kandidatuur te stellen via: https://www.immovasta.be/panden/gege

Neem contact op