Appartement te huur

2000€ + 100€ per maand

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 20148176
Immoweb code : 20148176

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Luxueus 2 slaapkamer appartement op het Zuiderzicht!

Dit appartement is strategisch gelegen nabij de Schelde, omringd door weelderig groen en bevindt zich op slechts een korte afstand van het bruisende stadscentrum van Antwerpen. Profiteer van het gemak van nabijgelegen supermarkten, openbaar vervoer, gezellige cafés en lunchplekken allemaal op slechts enkele minuten loopafstand. Bovendien ligt er op slechts 50 meter van het gebouw een kinderdagverblijf, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Voor culinaire liefhebbers zijn er diverse Michelin-sterrenrestaurants in de buurt, die een uitzonderlijke eetervaring bieden.

Dit appartement op de 7e verdieping biedt adembenemende uitzichten op de wijk "Nieuw Zuid" en baadt de hele dag in natuurlijk zonlicht. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal met een garderobe, een apart toilet en een berging voorzien van een gloednieuwe wasmachine en droger. De ruime woonkamer is naadloos geïntegreerd met een moderne keuken en geeft toegang tot een prachtig terras met een schitterend panorama.

Het appartement beschikt over twee goed ingerichte slaapkamers, elk voorzien van gloednieuwe, stijlvolle Italiaanse meubels.

Extra:

- Gemeubileerd

- Gemeenschappelijke kosten 100 euro

- Optioneel autostaanplaats bij te huren aan 125 euro/maand

- Vloerverwarming Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op