Appartement te huur

990€ + 60€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 20117223
Immoweb code : 20117223

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024
Verdieping : 4

Omschrijving

Prachtig nieuwbouw appartement met terras in het hartje van Antwerpen!

GA NAAR WWW.DEBOERENPARTNERS.BE OM RECHTSTREEKS UW ONLINE AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Dit prachtige nieuwbouwproject, opgeleverd december 2016/januari 2017, is gelegen op één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties van Antwerpen, centraal in de hippe en trendy Theaterbuurt, gelegen aan het Blauwtorenplein (deel van de Vogelemarkt), en dus op wandelafstand van de beste shopping-straten van Antwerpen, van het enige echte Stadspark, van het eveneens supergezellige Mechelseplein, en van de rest van de oude binnenstad. Maar ook perfect bereikbaar met alle openbaar vervoer en op een wandelafstand van het Centraal Station.

De appartementen in dit prestigieuze project zijn allen afgewerkt met zeer duurzame, luxueuze, en ecologisch zéér verantwoorde (extra isolerend glas, luchtventilatie type D, extra isolerende vloer- en muuropbouw) materialen en worden “splinternieuw” aangeboden.
.
Dit project is tevens voorzien van een unieke fietslift en meer dan voldoende fietsbergingen in de ondergrondse verdiepingen.

Huidige aanbieding betreft appartement T4.2 (kant Tabakvest, 4e verdieping) met volgende indeling :

Mooie leefruimte op tegel met half-open keuken voorzien van alle nodige luxe (inductie-kookplaat, vaatwasser, ijskast met vriesvak, combi-oven). Vanuit de leefruimte krijgt u toegang tot het ruime terras (6.9 m²).
Verder is het appartement voorzien van een technische berging met aansluiting voor wasma

Neem contact op