Andere te koop

995000€

8 slaapkamers 410 vierkante meters

Immoweb code : 11491844
Immoweb code : 11491844

Overzicht

8 slaapkamers
8 badkamers
410 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengstgebouw met 8 studentenkamers en gelijkvloerse ha...

Dit opbrengstpand is gelegen op de Thonissenlaan 2 te Hasselt, meerbepaald op de Groene Boulevard in hartje Hasselt. 

In 2013 werd er een vergunning afgeleverd door de stad Hasselt ('Verbouwen van een meergezinswoning tot 8 studentenkamers met behoud van bestaande handelszaak') en werd de totaalrenovatie doorgevoerd, zo werden o.m. de verschillende kamers ingericht, het dak en de technieken vernieuwd. In 2023 werd de bestaande gevel gereinigd en gecoat, de gemeenschappelijke delen opgefrist, een gedeelte van de ramen vernieuwd en de badkamers in alle units vernieuwd.

Op het gelijkvloers bevindt zich een handelruimte van ca. 75 m² met apart toilet en bureel- of bergruimte, de ruimte heeft een aparte toegang op de hoek. De ruimte staat momenteel leeg/te huur.

De 8 studentenkamers verspreiden zich op de bovenliggende verdiepingen en worden gemeubeld verhuurd. De oppervlaktes van de kamers variëren tussen de 17 m² en 28 m². Elke unit beschikt over een aparte badkamer, meerbepaald een douchecel, lavabo en toilet. De gemiddelde huurprijs van een kamer ligt rond de 460 euro (excl. 80 euro/maandelijkse kosten).

Op de 2de verdieping is er een gemeenschappelijke geïnstalleerde keuken en een ontspanningsruimte. Hier kunnen de studenten vrij gebruik van maken.

De fietsen kunnen overdekt gestald worden op de koer.

Het pand is volledig onderkelderd.

Dit pand met een absolute TOP locatie en een jaarlijkse huuropbrengst van ca. 60.000 EUR heeft een netto rende...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op