Huis te koop

349000€

5 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 20270328
Immoweb code : 20270328

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige, te renoveren woning met 5 slaapkamers in een r...

Op fietsafstand van Leuven, op een boogscheut van de E314 en Mechelsesteenweg, en met verschillende scholen, winkels, sportclubs etc. in de nabijheid treft men deze te renoveren woning gelegen in een rustige woonwijk. Deze verrassend ruime woning met tuintje en garage herbergt maar liefst 5 slaapkamers!
Op het gelijkvloers wordt u verwelkomd in de inkomhal met trap. Hier bevindt zich tevens een gastentoilet. Verder bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping de woon- en eetkamer, keuken en veranda. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een berging en een badkamer met toilet, wastafel en bad (met opbouwdouchekop). Op de 2de verdieping bevinden zich nog een 4de en 5de slaapkamer en een bureau. 
Buiten kan men in alle privacy genieten van het omheinde tuintje. Deze kan men betreden langs de veranda, het zijpoortje langs de woning of via de garage achteraan het perceel. Deze garage is zeer ruim en kan men tevens aanwenden als extra berging of atelier. 
Kortom, een te renoveren woning met enorm veel potentieel op een geweldige locatie! Voor meer informatie of vrijblijvende schatting van uw pand: contacteer IMMO DE DIJLE, reeds meer dan 40 jaar uw vastgoedspecialist - www.immodedijle.be - 016/23.37.35

Renovatieplicht: ja

Neem contact op