Appartement te koop

410000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 20249715
Immoweb code : 20249715

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ontdek dit kwalitatief afgewerkt appartement op top locatie

Dit prachtige appartement op de tweede verdieping heeft alles wat je zoekt: een ruime, lichtrijke leefruimte met een trendy open keuken, twee comfortabele slaapkamers en een stijlvolle badkamer met instapdouche. Daarnaast zijn er praktische extra's zoals een handige berging/wasplaats, een apart gastentoilet én een nachthal met vestiaire. De hoogwaardige afwerking springt meteen in het oog, met onder andere eiken parketvloeren, granieten details en airconditioning.

Het zuidwestelijk georiënteerde terras van maar liefst 26m² biedt een heerlijk open uitzicht, perfect om te genieten van zonnige dagen.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over parkeerruimte. Bij dit appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats en een privé kelderberging. Op zoek naar wat groen? Je kan genieten van een gemeenschappelijke tuin, gelegen op wandelafstand aan het einde van de straat en met directe toegang tot de Postzegellaan.

Gelegen op wandelafstand van het centraal station vlakbij winkels, scholen en andere voorzieningen. Oprit van de E19 op 5 minuten. Dit appartement biedt je luxe, rust én gemak op een toplocatie.

Neem contact op