Uitzonderlijk vastgoed te koop

947000€

5 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 20233466
Immoweb code : 20233466

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
2114 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Eigendom met karakter

Prachtige villa met karakter en charme, onlangs smaakvol gerenoveerd, genesteld in het zeer gewilde Domaine 1815, dicht bij alle voorzieningen.

Je zult dol zijn op de kwaliteit van de standing, de grote volumes die uitkijken op de natuur en baden in het licht, het karakter, de kenmerken en het potentieel.

Op de begane grond beschikt het huis over een grote, lichte en gezellige woonkamer van ongeveer 60 m2 met houtkachel, een keuken met eethoek en aangrenzende berging, die uitkomt op het op het ZW gerichte exterieur. Dit niveau heeft ook volledig privévertrekken, waaronder, naast een ruime hal met gastentoilet, een zeer grote slaapkamer of studeerkamer, grenzend aan een wellnessruimte met eigen doucheruimte, en een wasruimte met stookruimte. Ideaal voor een professionele of seizoensverhuur.

De eerste verdieping komt uit op een grote mezzanine nachthal die veel ruimte biedt voor verbouwing en opslag, en leidt naar een prachtige suite van 38m2 bestaande uit een slaapkamer, badkamer met wc en aangrenzende kleedkamer, 3 andere grote slaapkamers, badkamer en aparte wc. Op zolder is er een grote geïsoleerde zolder van meer dan 30m2 die kan worden verbouwd.

Buiten is er een prachtige tuin en bebost terrein, terrassen en een jacuzzi beschermd door zijn elegante cocon zodat je er in alle seizoenen van kunt genieten. De uitstekende PEB C en nieuwe verwarmingsketel zullen je overtuigen.

Een bevoorrechte woonomgeving, vol rust en natuur.

Een ze

Neem contact op