Gebouw voor gemengd gebruik te koop

648000€

6 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20183875
Immoweb code : 20183875

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
1437 vierkante meters grond

Omschrijving

Gunstig gelegen handelshuis met ruime parking, 6 slaapkam...

PLUSPUNTEN:
+ TOP-ligging
+ Asbestveilig
+ Ruime parking
+ 6 slaapkamers
+ Zwembad en poolhouse
+ Volledig onderkelderd

Deze veelzijdige handelszaak met ruime woonst is gelegen op een commercieel zeer gunstige locatie.

De handelsruimte is goed zichtbaar vanaf de straatkant en makkelijk toegankelijk dankzij de parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Het praktische woonhuis werd door de jaren heen steeds onderhouden en is verdeeld over 3 verdiepen: gelijkvloers, eerste verdiep en kelder. Op het gelijkvloers vind je naast een riante living (60m²) ook de keuken, badkamer, toilet en een eerste slaapkamer waardoor je hier volledig gelijkvloers kan wonen. Met brede deuren naar de kamers is al gedacht aan maximaal comfort voor de oudere dag. Met nog eens 5 ruime slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. 

De garage bevindt zich in de kelderverdieping en biedt plaats aan 5 wagens, maar is even goed geschikt als stockageruimte. 

In de tuin vind je naast een zeer ruim terras ook een zwembad met overkapping, buitendouche en poolhouse. Ook al heb je het weer niet in de hand, hier vind je altijd wel een plekje om tot rust te komen na een drukke werkdag. De carport voorziet parking voor een extra wagen. 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op