Commerciële panden te koop

680000€

500 vierkante meters

Immoweb code : 20182374
Immoweb code : 20182374

Overzicht

500 vierkante meters bewoonbare ruimte
700 vierkante meters grond

Omschrijving

Investeringspand op een uitstekende hoeklocatie in Ninove!

Dit prachtige pand, gelegen op de hoek van de Brakelsesteenweg en Aardeweg, biedt een unieke combinatie van residentiële en commerciële mogelijkheden. Met een uitstekende zichtbaarheid in een bruisende handelsstraat, is dit pand ideaal voor wie op zoek is naar een veelzijdige investering.
Het hoofdgebouw bestaat uit:

Winkelruimte (Brakelsesteenweg 162): Een commerciële ruimte van maar liefst 305 m² met extra opslagmogelijkheden en een kelder van 65 m². Ideaal gelegen voor een succesvolle winkel dankzij de uitstekende zichtbaarheid en hoekligging. Er worden ook 8 parkeerplaatsen voorzien.

Éénslaapkamerappartement (Brakelsesteenweg 164): Een knus, recent opgefrist appartement van 65m² met een lichte leefruimte, keuken, badkamer en een ruime slaapkamer. Perfect voor starters of als investering voor verhuur.

Duplex drieslaapkamerappartement (Aardeweg 2): Een ruim duplex appartement van 120 m² met drie slaapkamers, een open keuken, een badkamer en een charmante binnenkoer met berging. Ideaal voor gezinnen op zoek zijn naar comfort en ruimte in het hart van Ninove (verhuurd aan 650 euro/maand)

Troeven van dit pand:
Uitstekende hoeklocatie!
Veel mogelijkheden! Combinatie van winkelruimte en appartementen geschikt voor rendement/verhuur of eigen gebruik
Gedeeltelijk opgefrist! Gebouw voorzien van aardgasverwarming, dubbele beglazing en een geïsoleerd dak. De handelszaak werd voorzien van een zonnepaneelinstallatie en beide gasketels in de appartementen werden in 2022 vervangen.

Neem contact op