Villa te koop

* 1155000€

3 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 20180871
Immoweb code : 20180871
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
400 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/01/2026

Omschrijving

Modern wonen in een energiezuinige villa.

Modern wonen in een energiezuinige villa begint bij CASALINA Real Estate. Dit prachtige pand beslaat een perceel van 4 are met een eigen oprit. De villa heeft een indrukwekkend woonoppervlak van 270 m² en biedt een royaal terras van 27 m², perfect gelegen op het zuidoosten. De locatie van deze woning is werkelijk uniek, met het Tervuren Park, het stadscentrum en het Afrika Museum in de directe omgeving.
Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder driedubbele beglazing, naadloze raamprofielen en vloerverwarming. Bovendien beschikt de villa over koeling in de slaapkamers. Dankzij de zonnepanelen en de warmtepomp wordt de energie-efficiëntie geoptimaliseerd. De woning is volledig instapklaar met schilderwerken inbegrepen. Daarnaast geniet deze woning de komende vijf jaar van een vrijstelling van kadastraal inkomen. De verkoop verloopt onder registratierechten voor het perceel en een btw-tarief van 21% op de constructie. Het E-peil van deze woning voldoet aan de wetgeving van het Vlaams Gewest.
Wenst u een afspraak bij ons op kantoor om dit project te ontdekken met zijn uitzonderlijke ligging, neem gerust contact met ons op 02/705 11 10 / [email protected].

Neem contact op