Huis te koop

695000€

4 slaapkamers 360 vierkante meters

Immoweb code : 20174651
Immoweb code : 20174651

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
360 vierkante meters bewoonbare ruimte
1372 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime energiezuinige handelswoning op ca. 1370m².

Op een vlot bereikbare ligging te Kortemark treffen we deze alleenstaande handelswoning aan op +/-1300m².

De eigendom is opgedeeld in een ruime gezinswoning en een commerciële ruimte (120m²) met polyvalente ruimte (50m²).

De woning: Via de ruime trappenhal met privatief toilet is er toegang tot “aan de linkerzijde” het bureel naar het handelspand en “aan rechterzijde” de leefruimte. De gezellige leefruimte op een hoogwaardige parket is opgedeeld in een zithoek en eetplaats, de haard zorgt voor extra gezelligheid. De open leefkeuken is voorzien van hoogwaardige toestellen: AEG Kookplaat gas/elektrisch, hete luchtoven, microgolfoven, vaatwasser, koelkast, Novy dampkap + pizza oven in de haard.

Aansluitend aan de keuken is er de berging/ technische ruimte die eveneens toegang biedt tot het handelspand. De trap begeeft je hier naar de eerste polyvalante ruimte (poolzaal). Via deze ruimte is er toegang tot de tweede technische ruimte (+ trap naar de zolder), dewelke momenteel als sas dient tussen de nachthal en de poolzaal).

Verder is het tweede verdiep ingericht met 2 ruime slaapkamers, een privatief toilet, een eerste badkamer voorzien van toilet, douche en dubbele wastafel. De derde slaapkamer met dressing is eveneens voorzien van een badkamer en-suite, ingericht met toilet, ligbad, douche en wastafel.

Bouwtechnisch: Regenwater: 2 x 10.000l, zonnepanelen met certificaten, domotica, aparte ketels en ventilatie voor handelspand en privatief, drijfkracht,…

Kortom een sc

Neem contact op