Appartement te koop

149000€

2 slaapkamers 60 vierkante meters

Immoweb code : 20162157
Immoweb code : 20162157

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gezellig appartement met potentieel nabij het centrum van...

Dit gezellige appartement van 60 m², gelegen aan de levendige Sint-Truidersteenweg in Hasselt, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een woning met karakter en de mogelijkheid om het naar eigen smaak op te frissen. Met het bruisende stadscentrum op wandel- en fietsafstand, geniet je van alle gemakken die de stad te bieden heeft, terwijl je direct verbonden bent met belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een sfeervolle woon- en eetkamer, die een uitstekende basis biedt voor een persoonlijke touch. De keuken biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast is er een handige berging aanwezig, waar je al je spullen netjes kunt opbergen.

Het appartement beschikt over twee praktische slaapkamers verder is er een apart toilet en de badkamer is functioneel en voorzien van een douche en wastafel. Tenslotte is er een achterliggend terrasje, een privé buitenruimte waar je in alle rust kunt genieten van je ochtendkoffie.

Dit gezellige appartement biedt alle potentieel om er een persoonlijke leefruimte te creëren. Het gebouw is bovendien voorzien van een lift, wat zorgt voor extra comfort en toegankelijkheid.

Zie jij mogelijkheden om van dit appartement je eigen droomwoning te maken? Neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] of op 011/91.70.80

Elektriciteit conform

Dak vernieuwd en geïsoleerd 2022

EPC 396kWh/m²

Vergunning uitgereikt, Woongebi...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op