Huis te koop

419000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 20143232
Immoweb code : 20143232

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
281 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, garage, kelder, tuin!

BOD AANVAARD NA EERSTE BEZOEKDAG!
Uiterst gezellige woning met nieuwe keuken en badkamers, 3 slaapkamers, garage, kelder en zuidgerichte tuin in Nossegem.

Deze aangename, gerenoveerde woning zal u bekoren door zijn rustige ligging, op wandelafstand van het station en uitstekende bereikbaarheid naar E40.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een mooie en volledig geïnstalleerde nieuwe keuken open op een lichtrijke leefruimte, een apart toilet en een grote garage.
Op het eerste verdiep tref je een slaapkamer met douchekamer, een tweede slaapkamer die thans dienst doet als dressing en bureau en een apart toilet.
Op de zolderverdieping is er een derde grote slaapkamer met berging en een eigen douchekamer met wc.

De woning heeft recente PVC ramen en is voorzien van de nodige zonwering aan de zuidkant (screens én zonneluifel).
Andere troeven : voor de garage is er ook parkeerplaats voor de woning, verzorgde tuin zonder inkijk, videofonie, electriciteit CONFORM, waterverzachter, grote kelder.
Heb je interesse & wil jij als eerste jouw droomwoning ontdekken? We trappen onze verkoop af met een “Avant-Première” op vrijdag 13 september 2024. Plan nu jouw bezoek via www.living-stone.be of mail naar [email protected]. De richtprijs bedraagt €419.000. De biedingstermijn loopt tem 16 september 2024. Bekijk het Avant-première reglement op onze website.&n

Neem contact op