Penthouse te koop

579500€

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 20100435
Immoweb code : 20100435

Overzicht

2 slaapkamers
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Exclusief Penthouse met 2 slaapkamers en ruim terras te H...

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en verfijning. Dit adembenemende penthouse, gelegen net buiten de kleine ring van Hasselt, biedt een oase van comfort en stijl die je zelden zult vinden.

Met 108m² aan ruimte is dit penthouse ontworpen voor degenen die het beste eisen. Geniet van moderne architectuur met grote raampartijen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. De keuken zelf is een gastronomisch paradijs, compleet met een cooker kraan, wijnfrigo, afwasmachine, kookplaat met grillplaat en een combi-oven met stoomfunctie, perfect voor culinaire avonturen.

Aansluitend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken met handige opbergkasten en een ingebouwde Amerikaanse koelkast, waardoor alles netjes opgeborgen kan worden.

Ontspanning is gegarandeerd in de weelderige slaapkamers, elk voorzien van inbouwkasten. Eén van de slaapkamers heeft zelfs een ingebouwd bed, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Overal zijn geautomatiseerde screens geïnstalleerd voor privacy en comfort.

De badkamer is een toevluchtsoord van rust, met een inloopdouche, dubbele lavabo met spiegelkast en een stijlvol badkamermeubel. De berging biedt extra opslagruimte, terwijl de inkomhal met vestiareruimte en apart toilet welkom biedt aan gasten en bewoners.

Buiten strekt een zonnig terras van maar liefst 20m² zich uit op het zuidwesten, perfect om in alle rust te genieten van de zon, compleet met een zonnescherm over de gehele lengte voor schaduw op warme dage...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op