Huis te koop

895000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20023050
Immoweb code : 20023050

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
2484 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze magnifieke villa in hartje Houthulst op een perceel ca 2.484m², genietend van een zuid georiënteerde bosrijke tuin.
Het perceel is voorzien van een zeer ruime oprit, karaktervolle oude bomen, een atelier (ca 114m²) en dubbele garage. De omheinde binnenkoer zorgt voor veel privacy en een aangenaam gevoel.
Het gelijkvloers omvat een royale inkomhal voorzien van grote raampartijen met aansluitend een gastentoilet en privatief bureel met ingemaakte kasten.
Verder geeft de inkomhal uit op de keuken en de leefruimte,. De keuken is voorzien van een kookplaats, ontbijtplaats, een bijkeuken met wasplaats en de praktische kelder is net om de hoek.
Vanuit de keuken is er een connectie naar de leefruimte. Mede door de grote raampartijen in de leefruimte is deze lumineuze living op parket de ideale plaats om te vertoeven aan de open haard.
Het eerste verdiep is opgedeeld in 3 grote slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een walk-in dressing. Éen van de kinderkamers is uitgerust met een inloopdouche. De luxueuze badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.
De tuin en terras zijn volledig zuidgericht en makkelijk in onderhoud, het rustgevend zicht op het bos is absoluut de grootste troef aan deze eigendom.
Kortom een schitterende eigendom.

Neem contact op