Appartement te koop

149000€

1 slaapkamer 35 vierkante meters

Immoweb code : 10133379
Immoweb code : 10133379

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
35 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Lichtrijk appartement met 1 slaapkamer met zijdelings zee...

Centraal gelegen één slaapkamer appartement met zicht op zee.

Bij het binnenkomen van het appartement komt u meteen terecht in de open lichtrijke leefruimte met zicht op zee. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met douche. Naast de woonkamer situeert zich de slaapkamer waar u geniet van frontaal zeezicht. 

Het appartement is gelegen op de zevende verdieping in een gebouw op de Zeedijk genaamd "Suitehotel Ocean" en is bereikbaar met de lift. Dankzij de centrale ligging dichtbij de haven en de markt zijn alle nutsvoorzieningen in de buurt.

Het appartement wordt verkocht onder de formule van erfpacht. Dit biedt verschillende voordelen, zoals een lagere aankoopprijs gezien de grond niet aangekocht wordt. Voor het gebruik van de grond betaalt de erfpachter aan de grondeigenaar een jaarlijkse som geld, ook wel canon genoemd. Deze canon is fiscaal aftrekbaar.

Momenteel wordt het appartement verhuurd via een hotelpoule die de suite verhuurt op vakantiebasis, waarop de eigenaar een percentage van de winsten verkrijgt. Het is ook mogelijk om zelf de suite te reserveren voor eigen gebruik.

Het is niet mogelijk zich hier te domiciliëren, het appartement kan enkel gebruikt worden als vakantieverblijf.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op