Terug naar de resultaten

Vastgoed Projecten Bvba

Over dit vastgoedkantoor

Bel ons NIET als je een traditionele makelaar zoekt !

De markt is niet meer zoals deze was. Een andere markt vereist een andere aanpak. De “alles-voor-iedereen-kantoren” hebben het zwaar. Makelaars zullen zich moeten specialiseren en keuzes moeten maken. Want wie niet kiest, wordt ook niet gekozen.

Ons specialisme is marketing, in het bijzonder via het internet. Niet voor iedereen en niet voor ieder huis. Maar voor diegene die echt wil verkopen, online actief is en bereid is om ook zelf de handen uit de mouwen wil steken.



Staat jouw huis al lang te koop ?

We steken veel tijd en energie in de presentatie en marketing van uw huis. Dat heeft alleen zin met een realistische prijs en een realistische instelling van jou als verkoper. Als “buitenstaander” is het moeilijk om in te schatten hoe de markt op dit moment is. Daarom werken we voornamelijk voor verkopers die de markt al “geproefd” hebben en op zoek zijn naar een alternatief als makelaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om de verkoop van uw huis te starten via Vastgoed Projecten BVBA. We gaan wel uitsluitend voor gemotiveerde en realistische verkopers aan de slag. Alleen dan werkt onze aanpak! We willen uw huis verkopen in plaats van te koop zetten. Dat is een gigantisch verschil.



Voor wie niet ?

Bel ons niet als je je herkent in onderstaande uitspraken:

– “We zetten gewoon hoog in met onze vraagprijs, zakken kan altijd nog.” – “Als het niet lukt om ons huis te verkopen, dan blijven we lekker zitten, we moeten niet.” – “We hebben maar één gek nodig, die de hoofdprijs wel wil betalen.” – “Het maakt niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd.”

17 Panden

6 nieuw
1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 8 huizen
  • 4 businesses
  • 2 gronden
  • 1 appartement
  • 1 ander

Adres : Tieltsesteenweg 24 9800  Deinze

BIV-nummer : 500663