Villa te koop

* 510600€

4 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11103003
Immoweb code : 11103003
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
751 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw villa te koop in centrum Zonnebeke

In samenwerking met bouwfirma "Bouwdesc" bieden wij u deze bouwgrond en energiezuinige nieuwbouw villa aan, gelegen in  de villawijk "De Patine" te Zonnebeke. Het perceel is gelegen nabij het centrum van Zonnebeke met vlotte verbinding naar Ieper, Roeselare en Kortrijk (A19).

Dit is een simulatie en kan door u volledig nog gekozen worden naar stijl, afwerking en indeling.

De villa wordt gebouwd met duurzame & kwaliteitsvolle materialen met hoge graad van afwerking. De woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, beste isolatienormen, .... hierdoor is deze villa zéér energiezuinig. Er zijn mooie budgetten voorzien voor de afwerking van de villa, waardoor u de villa volledig kan personaliseren naar eigen eisen/smaak. Daarnaast kunt u heerlijk vertoeven in de ruime, zonnige, zuidwest gerichte tuin.

Bij interesse, neem gerust contact op met ons en dan lichten wij graag het lastenboek (afwerking) en de bouwplannen persoonlijk toe.

Op het gelijkvloers bevindt zicht de: inkom met traphal, apart toilet, ruime leefruimte met zithoek, eethoek en open keuken. Aanpalende berging. Garage.
Op de eerste verdieping vinden we de: nachthal, badkamer met inloopdouche, apart toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en slaapkamer 4.
Alsook is er ook nog een zolder aanwezig.

*Alle prijzen, oppervlaktes en beelden zijn onder voorbehoud.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op