Villa te koop

725000€

4 slaapkamers 303 vierkante meters

Immoweb code : 20021424
Immoweb code : 20021424

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
303 vierkante meters bewoonbare ruimte
2332 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijk mooie villa met 4 slaapkamers en grote tuin...

CONTACT
Jeroen Vandormael: [email protected] | 0498/05.76.72 

Welkom in deze charmante villa aan de Alkenstraat 59 in Stevoort, een dorp waar het leven echt gevierd wordt. Bij aankomst worden we verwelkomd door een automatische poort die de grandeur van deze woning meteen onthult. 

Deze villa, ideaal gelegen op slechts een korte wandeling van het gezellige dorpscentrum, biedt toegang tot tal van winkels, gezellige restaurants en stijlvolle boetieks. Stevoort staat bekend om zijn warme gemeenschap, waar solidariteit en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Er worden hier het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud, wat het dorpsleven nog aangenamer maakt. 

De woning zelf is een pareltje, een ware lust voor het oog met zijn unieke karakter, overvloed aan natuurlijk licht en ruime kamers. De zuidwest gerichte tuin is een waar paradijs voor liefhebbers van zon en buitenleven. Hier kunt u genieten van zonnige namiddagen en gezellige avonden op het aangelegde terras. 

Bovendien is de bruisende stad Hasselt vlakbij gelegen en snel bereikbaar, waardoor u het beste van beide werelden ervaart: de serene charme van Stevoort en de levendige dynamiek van Hasselt. 

Kom en laat u betoveren door de charme en elegantie van deze schitterende villa in Stevoort, waar elk detail is ontworpen om u een gevoel van luxe en comfort te geven. 

INDELING 
Gelijkvloers: 
Inkomhal met apart bureau (mogelijkheid vrij beroep of ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op