Penthouse te koop

1850000€

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 20021900
Immoweb code : 20021900

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Exclusieve penthouse met héél veel karakter te koop!

Gelegen in de mondaine badstad Nieuwpoort komt deze parel helemaal tot zijn recht.  Wie wil genieten van alle luxe en comfort komt hier volledig tot rust.
De lift brengt u tot in het appartement zelf waar uw verblijf dan ook direct van start gaat. De inkomhal is voorzien van 2 automatisch sluitende inkomdeuren met cijferslot, camerabewaking, een op maat gemaakte vestiairekast, 1ste afzonderlijk toilet.
Eénmaal via de smeedijzeren glazen deur in de woonkamer gekomen treft u verschillende op maat gemaakte meubelen aan. Hier is een zee aan ruimte voor uw salon en eetruimte. Deze is voorzien van vloerverwarming én warmtepomp (met airco en verwarming); de verlichting is van het architecturale merk Deltalight en blijft aanwezig in het appartement. Aanhorig is een klein terras met opbergkasten en deels zeezicht.
De open keuken is tot in de puntjes afgewerkt met een werkblad in composiet, massief eiken panelen en alle mogelijke high-end toestellen van Gaggenau en Smeg.
Aangekomen in de nachthal is er een bijkeuken/berging met inbouwkasten en o.a. de 1ste boiler & wasverzachter. Daartegenover bevindt zich de gastenbadkamer met regendouche, inbouwkasten, 2de boiler & ruimte voor was- en droogkast.
De 1ste slaapkamer is ruim en voorzien van ingebouwde kasten. De dressing (vroegere 3de slaapkamer) is gemaakt uit fineer eiken lades & kasten alsook +- 10m hangbaren. 2de afzonderlijk toilet op de gang. De masterbedroom vervolgens is voorzien van een eigen warmtepomp...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op