Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20021446
Immoweb code : 20021446

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
1510 vierkante meters grond

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLK MET RUIME TUIN OP 15A10CA.

Vrijstaande woning gelegen te Zutendaal, Molenblookstraat 34.

Residentiële en gunstige locatie nabij het centrum van Zutendaal. Erg gegeerde ligging in de gemeente gekend als het groenste snoepje van Vlaanderen. De E314 is vlot bereikbaar op 5km.

Deze functionele woning op een mooi perceel van 15A10CA biedt een aangename woonoppervlakte van 144m². Het pand telt 3 slaapkamers en is volledig onderkelderd.
De tuin biedt een rustgevend uitzicht op het achterliggend bosgebied.

Het gelijkvloers is praktisch ingedeeld met een centrale inkomhal, een lichtrijke leefruimte voorzien van een ingebouwde haardmodule. Aansluitend is er een ruime leefkeuken uitgerust met alle hedendaagse kooktoestellen zoals inductiekookvuur/dampkap/koelkast/oven/multifunctionele oven. Een groot raampartij garandeert een mooi tuinzicht.
Verder tref je op deze verdieping een apart toilet.

Op de nachtverdieping geeft de overloop toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De luchtige badkamer is ingericht met een brede wastafel, een nachttoilet en een ruim driehoekig ligbad met watermassage. De ruime overloop kan handig ingericht als bureelruimte.

De woning is volledig onderkelderd met een garage, een royale kelderberging en een praktische wasplaats/CV-ruimte.

De onderhoudsvriendelijke tuin, een ware groene oase is volledig omheind. De paardenstalling (17,7m²) en het naastgelegen hooischuurtje (15m²)  zijn tevens rechtstreeks bereikbaar via een zijdelingse toegangsweg. Aan de voor...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op