Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 11475101
Immoweb code : 11475101

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
508 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning in residentiële wijk op een boogs…

In de Langemarkstraat, in een doodlopende wijk, op een boogscheut van het centrum van Zonnebeke vinden we deze prachtige, energiezuinige nieuwbouwwoning terug. Dankzij de centrale ligging van het pand ben je in een mum van tijd in het bruisende centrum maar heb je ook winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer binnen handbereik.

De woning wordt volledig gebouwd met duurzame materialen en bouwmethodes die voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten. De indeling van de woning is als volgt. We komen binnen via de inkomhal die beschikt over een gastentoilet en een vestiairekast. Vervolgens komen we verder in de lichtrijke open keuken met aansluitend de leefruimte. Via de keuken kunnen we ook verder naar de ruime garage met bergruimte, deze is alsook bereikbaar via de inkomhal.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar het eerste verdiep. Hier treffen we twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer bestaat uit een dubbele lavabo en douche. Vervolgens is er op de eerste verdieping nog een apart toilet voorzien. Op de tweede verdieping vinden we nog een derde slaapkamer of ontspanningsruimte met aansluitend een zolderruimte.

Als laatste beschikt de woning nog over een ruime tuin waar men in alle rust kan genieten. De woning wordt volledig afgewerkt met de duurzaamste materialen en laatste nieuwe technieken. Zo beschikt de woning over een warmtepomp met vloerverwarming, regenwaterput van 15.000 liter en zoveel meer.

Ben je benieuwd naar deze unieke nieuwbouwwon…

Neem contact op