Huis te koop

235000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11458644
Immoweb code : 11458644

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

AANGENAME WONING IN BOSRIJKE OMGEVING

Aangename woning op een stuk grond van 975 vierkante meter, bestaande uit twee percelen. Het eerste perceel, van 620 m², bevat de bestaande woning, terwijl het tweede perceel, van 375 m², bouwmogelijkheden biedt.

Deze woning, geschikt voor permanente bewoning, ligt in een bosrijke omgeving en toch dicht bij verbindingswegen en het centrum van Ieper. Gelegen aan het einde van een doodlopende straat, is er een directe doorgang naar wandelgebied.

De woning heeft twee verdiepingen en is als volgt ingedeeld: op de begane grond zijn er twee ruime slaapkamers, waarvan één met een grote dressing/berging, een ruime inkomhal, een badkamer met wastafel en douche, en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime L-vormige leefruimte met een open, volledig uitgeruste keuken en een aangrenzende grote berging. Vanuit de leefruimte is er toegang tot een ruim en aangenaam dakterras. Daarnaast beschikt de woning over een grote, groene en volledig omheinde tuin. Er is ook de mogelijkheid om, aansluitend aan de leefruimte, een extra slaapkamer te creëren.

Ligging pand: Nonnebossen-Oost 31, 8980 Zonnebeke.
Vraagprijs: 235.000 euro.
Verwarming: houtkachel en elektrische bijverwarming. 
EPC: label F.
P-score: A.
G-score: A.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op