Huis te koop

319000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11444928
Immoweb code : 11444928

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
575 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/11/2024

Omschrijving

KNUSSE GEZINSWONING MET 18 ZONNEPANELEN IN HET LANDELIJKE VE

In Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs de Langstraat deze gezellige gezinswoning terug. We bevinden ons in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de N80 naar Sint-Truiden/Gingelom en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft.
Deze woning is opgetrokken in 1992 en werd steeds goed onderhouden door de huidige eigenaar. De woning is perfect bewoonbaar in haar huidige staat maar vergt hier en daar wat ofrissingswerken.
We betreden de woning via de zeer ruime inkomhal welke ons meteen toegang verleent tot de leefruimte. De knusse leefruimte werd hier onderverdeeld in een leuke zit-en eethoek. De eethoek staat bovendien rechtstreeks in contact met de keuken.
Verder kan men op het gelijkvloers al een eerste slaapkamer of polyvalente ruimte terugvinden alsook de eerste badkamer.
De houten trap in de inkomhal brengt ons naar het verdiep. Hier treffen we nog twee zeer ruime slaapkamers en de tweede badkamer.
Bijkomend is de woning nog voorzien van een zeer ruime zolder en een kelder.
in de zolder is het perfect mogelijk om nog een extra slaapplek te creëren.
Grote troef aan de woning is de inpandige garage!
De woning is voorzien van 18 zonnepanelen (5.760 Wp)
Neem contact op met ons kantoor op het nummer 011/98.88.98 of via in

Neem contact op