Huis te koop

1190000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20020405
Immoweb code : 20020405

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
1555 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 19/08/2024

Omschrijving

Uitzonderlijk pand in het hart van Luik

Engel&Völkers heeft het genoegen u deze prachtige woning met 4 voorgevels voor te stellen, gelegen in de gewilde en rustige wijk Laveu, aan de voet van Cointe.
Deze luxewoning ligt in een weelderig groene omgeving, in een rustige, residentiële omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen en de hoofdwegen.
Vanaf het moment dat je binnenkomt, zul je gecharmeerd zijn door de zorgvuldige afwerking van topklasse. Over elk detail is nagedacht om optimaal comfort en een verfijnde uitstraling te garanderen. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen zowel duurzaamheid als elegantie.
Je zult ook dol zijn op de grote, lichte, open woonruimtes.
Het huis is uitstekend geïsoleerd en heeft een EPB A-classificatie. Je kunt dus genieten van een lager energieverbruik terwijl de temperatuur het hele jaar door aangenaam blijft.
Onder de vele functies die deze woning biedt, vind je een prachtig zwembad dat je uitnodigt om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. Het huis beschikt ook over een grote inpandige garage, een buitenparkeerplaats beveiligd door een hek, domotica, fotovoltaïsche panelen, een verwarmingssysteem met warmtepomp, een prachtige wijnkelder, enzovoort.
Mis deze unieke kans niet om een uitzonderlijk huis te bezitten in een van de meest gewilde gebieden van de regio.
PEB: A; Espec: 49kWh/m².an; Etotal: 11797kWh/an; cu: 20240617003300.

Neem contact op