Huis te koop

485000€

5 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 20023881
Immoweb code : 20023881

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
224 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtige ingenieurs woning met 5 slaapkamers op een perceel

Prachtige ingenieurs woning met 5 slaapkamers op een perceel van 8are 15ca.


Ligging: Gelegen aan de Onderwijslaan 17 biedt deze ingeneurswoning een gunstige locatie. De centrale ligging combineert een serene woonomgeving met nabijheid tot scholen, winkels, openbaar vervoer en verbindingswegen. De snelwegen zijn bereikbaar op slechts 2 minuten rijden.


Indeling: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar de ruime leefruimte. De zonovergoten veranda biedt een heerlijk plekje om te ontspannen en geeft een mooi uitzicht op de tuin. De keuken is functioneel en biedt alle nodige voorzieningen.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van een ligbad en een douche. De tweede verdieping biedt drie extra slaapkamers, waarvan één is uitgerust met sanitaire voorzieningen, ideaal voor uitbreidingsmogelijkheden zoals een extra keuken of badkamer.
De woning is volledig onderkelderd, wat extra opslagruimte biedt.


Omschrijving: Deze charmante ingenieurswoning is perfect voor grote gezinnen, en liefhebbers voor een rustige locatie. De ruime tuin biedt mogelijkheid voor parking, terras en tuin. Alles werd onderhanden genomen, en de renovatie was omstreeks 2011 voldaan, waardoor er dan ook geen renovatie plicht heerst. Daarnaast is de elektriciteit conform, en is de woning asbestveilig. De woning is altijd goed onderhouden geweest, alsook de charmante houten vloeren. De hoge p

Neem contact op