Huis te koop

345000€

3 slaapkamers 294 vierkante meters

Immoweb code : 11484274
Immoweb code : 11484274

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
294 vierkante meters bewoonbare ruimte
288 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Gezinswoning in het Hart van Diepenbeek met Bin...

Deze aantrekkelijke woning is gelegen in het centrum van Diepenbeek, in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals diverse horecagelegenheden, winkels, scholen en supermarkten. Bovendien ligt het treinstation van Diepenbeek op een steenworp afstand en bent u met de auto binnen enkele minuten op de snelweg.

De woning is verdeeld over meerdere niveaus. We beginnen in de inkomhal, die toegang biedt tot de inpandige garage met extra opslagruimte, het woongedeelte en de benedenverdieping. De benedenverdieping is een multifunctionele ruimte naast het binnenzwembad, met een aangrenzende wasruimte waar ook een stoomdouche is geïnstalleerd.

Indeling Woongedeelte
Bij binnenkomst in de hal vindt u een gastentoilet en doorgang naar de open keuken met eetkamer. De keuken is recentelijk vernieuwd en uitgerust met de nieuwste apparaten. Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich een veranda, een ideale plek om te genieten van een aperitief met vrienden of een gezellige zondag met de kinderen. Deze ruimte belooft vele onvergetelijke momenten!
Via enkele treden in de hal komt u in de woonkamer, waar ruimte is voor een ruime zithoek. In de winter kunt u hier genieten van de warmte van de houtgestookte open haard, terwijl de airconditioning zorgt voor koelte in de zomer.

Bovenverdieping en Buitenruimtes
Vanuit de woonkamer bereikt u de bovenverdieping met drie ruime slaapkamers en een badkamer. D...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op