Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 20014630
Immoweb code : 20014630

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

KNAPPE TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKTE MET 3 SLAAPKAMERS EN LEU

In het landelijke Borlo (deelgemeente van Gingelom) houden we halt bij deze prachtige nieuwbouwwoning gelegen in de Jeuksestraat 32.
Deze woonst is gebouwd in 2019 en voldoet dan ook aan alle hedendaagse normen. Een groot pluspunt is dat de elektrische installatie voldoet aan de huidige normen tot 2044!
We betreden de woning via de inkomhal welke ons brengt naar het leefgedeelte en waar we ook reeds een gastentoilet kunnen terugvinden. De open keuken beschikt over al het modern comfort. Aansluitend kan men hier nog een ruime bijkeuken terugvinden waar eveneens de aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien is.
De eerste verdieping werd reeds voorzien van twee slaapkamers.De badkamer is de plek bij uitstek om helemaal tot rust te komen na een drukke werkdag en is voorzien van een badkamermeubel, toilet, lavabo, ligbad en een ruime inloopdouche. Op dit verdiep kan men eveneens nog een dressing terugvinden.
De 'master-bedroom' kan men een verdiep hoger terugvinden. Hier kan men eveneens een douchekamer terugvinden en een toilet. En eveneens aan opbergruimte werd er gedacht door nog een kleine berging te voorzien.
De zuid-oostelijk georiënteerde tuin zorgt voor het nodige groen en biedt speelruimte voor huisdieren en kinderen.
De wagen kan men parkeren in de daarvoor voorziene carport. De aangrenzende buitenberging zorgt ervoor dat het tuinmateriaal ook netjes opgeborgen kan worden.
Interesse? Contacteer ons op het nummer 011/98.88.98 of via info

Neem contact op