Huis te huur

1470€ + 72€ per maand

3 slaapkamers 198 vierkante meters

Immoweb code : 20022501
Immoweb code : 20022501

Overzicht

3 slaapkamers
198 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/10/2024

Omschrijving

NIEUWBOUWWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN VLAKBIJ CENTRUM H

Deze ruime nieuwbouwwoning, gelegen binnen de grote ring van Hasselt aan het Cederpark is gebouwd in 2018. Een prachtig voorbeeld van een moderne woning met een energielabel A. Met zijn strakke architectuur en hoogwaardige afwerking is deze woning een lust voor het oog.

De woning is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dankzij de gebruikte materialen en technieken voldoet de woning aan de hoogste energienormen, wat resulteert in een energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is en weinig tot geen energie verspilt.

Het interieur van de woning is ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De open indeling zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerking, waardoor koken een waar genot wordt. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers (telkens voorzien van een eigen mezzanine), die allemaal ruim en comfortabel zijn. De badkamer is voorzien van alle gemakken en heeft een moderne uitstraling.

De afgesloten tuin aan de achterzijde van de woning is zorgvuldig aangelegd en biedt voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven. Er is ook een terras waar men kan ontspannen en genieten van de zon. Parkeren is geen probleem, want er zijn twee ondergrondse parkeerplaatsen met een ruime aansluitende ruime berging voorzi

Neem contact op