Appartement te koop

2150000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 20024128
Immoweb code : 20024128

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Exclusief loft-appartement, ingericht door Bart Lens, in ...

Dit exclusief appartement met een bewoonbare oppervlakte van ca. 280 m² en terras van ca. 330 m² is gelegen op de volledige 1ste verdieping van het Oud Postgebouw op de Havermarkt. Op deze uitstekende locatie zijn alle faciliteiten en het bruisende stadscentrum op een boogscheut verwijderd.

In 2000 werd dit pand volledig gestript en ingedeeld in loft-appartementen. Deze loft werd afgewerkt in samenwerking met arch. Bart Lens. Zo werd er onder meer rekening gehouden met de originele elementen, hoogwaardige materialen, oog voor detail en alle moderne technieken. De indrukwekkende inkomhal, de plafonds van ca. 3,9 m, de riante leefruimte (ca. 90 m²) met luxe maatwerk-afwerking, volledig geïnstalleerde keuken, stijlvolle ruime slaapkamers en prachtige terrassen maken de loft erg uniek.

Het postgebouw is beschermd als monument en vastgesteld bouwkundig erfgoed, een monumentaal complex in eclectische stijl met neobarokelementen.

Indeling

Via de imposante massieve inkomdeur kom je in de inkomhal van de loft, door de plafondhoogte van 3,9 m heb je in alle vertrekken een enorm ruimtelijk gevoel. De gietvloeren vind je terug in elk vertrek. Om de hoek heb je onmiddellijk de vestiaire met prachtige op maat gemaakte kasten in eik (lintzaagmotief), een mooi ingericht toilet (Antonio Lupi) en een wasplaats. Een gedeelte van de kastenwand in de vestiaire kan omgetoverd worden tot een zeer confortabele gastenkamer. De slaapkamers zijn ingericht door RR interieur ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op