Appartement te huur

750€ per maand

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 20021891
Immoweb code : 20021891

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slpkrs in het centrum van Putte

Op een uitstekende locatie in het hartje van Putte kan u dit instapklare appartement terugvinden. Deze is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Tevens geniet u van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen. 

We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek, bureauruimte en aparte eetplaats. Via de leefruimte geniet u van toegang tot het terras, waar u steeds in alle rust kan genieten van het sfeervolle dorpsplein. De open keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van de voornaamste toestellen. Grenzend aan de keuken bevindt zich de ruime berging/wasruimte. Verder beschikt het appartement nog over 2 slaapkamers met toegang tot het achterliggende terras en een badkamer uitgerust met ruime inloopdouche en lavabo. U dient de garage bij te huren voor 55 euro/maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024. 

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Putte. Contacteer ons op het nummer 0497 14 67 97 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Centrum Putte
- 2 slaapkamers
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op