PROJECT NIEUWE STEENWEG HASSELT

* De 303127€ À 409539€

3 chambres 140 - 170 mètres carrés

Immoweb code : 11062414
Immoweb code : 11062414
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
140 - 170 mètres carrés

Description

Désolé il n'y a pas de traduction française. Nieuwbouwproject op de Nieuwe Steenweg te Hasselt: Luxe en comfort nabij het Hart van de Stad
Met trots stellen we u dit nieuwste residentiële project voor, gelegen op de Nieuwe Steenweg in het bruisende Hasselt. Dit exclusieve nieuwbouwproject omvat zeven prachtige woningen, waarvan zes halfopen bebouwingen en één open bebouwing.

Modern ontwerp en praktische indeling
Elke woning is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De moderne architectuur zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl de praktische indeling een optimaal wooncomfort garandeert. Grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename leefomgeving.
Kwalitatieve materialen en energie-efficiëntie
Bij de bouw van deze woningen worden uitsluitend kwalitatieve materialen gebruikt. Dit resulteert niet alleen in een duurzame constructie, maar ook in een esthetisch aangenaam geheel. Bovendien scoren de woningen energetisch zeer goed, wat betekent dat ze zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend zijn.

Flexibele aankoopopties
Een bijkomend voordeel van dit project is de flexibiliteit in de aankoopopties. U kunt kiezen om een woning aan te kopen in ruwbouw winddichte staat, casco+ of volledig afgewerkt. Deze opties geven u de mogelijkheid om uw nieuwe thuis geheel naar eigen wens en budget in te richten.

Contacter