ZUIDHOF

* De 365000€ À 375000€

3 chambres 154 - 165 mètres carrés

Immoweb code : 20039726
Immoweb code : 20039726
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
154 - 165 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het mooie Harelbeke wordt momenteel een nieuw project ontwikkeld met 3 moderne en ruime woningen. Deze woningen bieden alle comfort en ruimte die je nodig hebt, allen voorzien van 3 slaapkamers en perceeloppervlaktes van 176 m2 tot 180 m2.

De woningen zijn voorzien van alle moderne voorzieningen (Warmtepomp, Type D ventilatie, ...) en hebben een strakke en eigentijdse uitstraling. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving. De leuke tuin biedt de mogelijkheid om heerlijk buiten te genieten en te ontspannen.

Het project is gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast zijn er ook voldoende recreatiemogelijkheden (de Gavers, de Leieboorden) in de buurt, zoals wandel- en fietspaden.

Kortom, deze woningen in Harelbeke bieden de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een mooie omgeving. Ideaal voor wie op zoek is naar een moderne en ruime woning in een groene omgeving.

Benieuwd naar meer, bel ons voor alle details over dit project.

Contacter