Maison à vendre

549000€

4 chambres 227 mètres carrés

Immoweb code : 20037676
Immoweb code : 20037676

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
227 mètres carrés habitables
304 mètres carrés de terrain

Description

Perfect instapklare gezinswoning te Duffel

Désolé il n'y a pas de traduction française. Moderne en perfect instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers, gunstig gelegen nabij het landelijke dorpscentrum van Duffel-Mijlstraat.

Deze recente woonst, bouwjaar 2016, is voorzien van alle moderne comfort en werd opgebouwd met kwalitatieve materialen. Energiezuinigheid is een absolute troef, mede dankzij zonnepanelen, warmtepomp en airco. Deze lichtrijke woonst is opgebouwd volgens hedendaags woonconcept en geniet heel wat lichtinval dankzij grote raampartijen. De gezellige woonkamer met open keuken biedt een aangename thuis om mensen te ontvangen. Op de verdiepingen zijn er in totaal 4 slaapkamers, waarvan 1 heden ingericht als dressing met bureau. Twee van de kinderkamers beschikkenover een mezzanine / aparte opkamer. Voldoende stockageruimte is gegarandeerd dankzij verscheidene bergruimtes, een zolder en een tuinberging. Parkeren is mogelijk in de garage of op de oprit voor de woning. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen in de aangename, west georiënteerde tuin.

Een unieke kans voor wie een recente woning zoekt gelegen op wandelafstand van scholen en winkels, als ook met vlotte bereikbaarheid via openbaar vervoer en belangrijke invalswegen - centraal tussen Brussel en Antwerpen.

Kom de troeven van de woonst ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]
Beschikbaarheid overeen te komen.

Contacter