Maison à vendre

299000€

3 chambres 138 mètres carrés

Immoweb code : 11459958
Immoweb code : 11459958

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
138 mètres carrés habitables
919 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Fijne gezinswoning te Duffel-Oost

Désolé il n'y a pas de traduction française. Soliede gezinswoning op een knap, zuidoost georiënteerd perceel van 919 m², gunstig gelegen nabij het landelijke dorpscentrum van Duffel-Oost.

Deze verzorgde gezinswoning werd steeds met grote zorg onderhouden. De lichtrijke woonkamer met aansluitend eetplaats en keuken bieden een gezellige thuis. De ruime berging/wasruimte met douche en toilet zijn tevens op het gelijkvloers gelegen. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 3 mooie slaapkamers en een badkamer met bad. Achteraan de woning is het absoluut heerlijk vertoeven in de zonnige, perfect zuidoost georiënteerde tuin. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij een ruime oprit en garage.

Als extra troef kent de woning een uiterst gunstige ligging, gelegen in een landelijke omgeving op fiets-/ wandelafstand van het landelijke dorpscentrum met scholen, winkels, wekelijkse markt, sport- en ontspanningsmogelijkheden. Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen.

Kom de troeven van dit mooie huis ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]
Renovatieplicht EPC: binnen 5 jaar na aankoop = verplichte renovatie tot label D of beter.

Contacter