Château à vendre

990000€

10 chambres 482 mètres carrés

Immoweb code : 20007880
Immoweb code : 20007880

Aperçu

10 chambres
3 salles de bains
482 mètres carrés habitables
8936 mètres carrés de terrain

Description

Château

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek de charme van het prachtige Château de Manois, gelegen aan de rand van één van de champagnestreken van Frankrijk. Dit historische juweel met middeleeuwse origine en renaissance aanbouw, ooit de residentie van de adellijke familie, ademt nog steeds elegantie en grandeur uit. Dankzij recente restauraties blijft het kasteel een waar monument van cultureel erfgoed en straalt een tijdloze allure uit met zijn goed bewaard gebleven façade en klassieke interieur dewelke de hele Franse geschiedenis weerspiegelt.

Het kasteel geniet van een grondoppervlakte van +-9.000m² met uitzicht op de idyllische tuin en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 485m²! Het interieur wordt verdeeld in verscheidene leefruimtes, 10 slaapkamers, 3 badkamers, ontspanningszaal, bruikbare zolder alsook een authentieke wijnkelder. Tevens zijn er 6 gemetste garages en minstens even veel autostaanplaatsen.

Bijkomend is het mogelijk om de uitvoerige antieke collectie over te nemen.
Met een rijke geschiedenis en authentieke architectuur biedt het kasteel een unieke kans om een stukje Franse geschiedenis te bezitten.Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Contacter