Villa à vendre

575000€

5 chambres 266 mètres carrés

Immoweb code : 11482397
Immoweb code : 11482397

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
266 mètres carrés habitables
1545 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De statige witte villa is gelegen in de www.meenseweg445.be. Via een trap bereik je de voordeur. Binnen wordt je verwelkomt door een ruime inkomhal met travertinvloer. De leefruimte heeft een mooie parketvloer, veel licht en een houthaard. De keuken biedt veel werkruimte en mooi zicht op de tuin. Op het gelijkvloers is er een ruime slaapkamer met ensuite-douchekamer, ingemaakte kasten en een ruim bureau, ideaal voor een vrij beroep of extra slaapkamer. De woning is volledig onderkelderd.
Op de eerste verdieping leidt een brede nachthal naar 4 kamers met ingemaakte kasten. Eén slaapkamer heeft een dressing en directe toegang tot de majestueuze badkamer. Een plafondluik in de nachthal biedt toegang tot de zolder. De woning is instapklaar en kan met wat extra liefde een hedendaagse parel worden.
Mits wat snoeiwerk heb je vanuit de tuin een prachtig zicht op de velden.
Interesse? Kom naar de bezoekdag op 6 juli. Inschrijven kan via www.meenseweg445be, waar je ook een beschrijving, virtuele rondleiding, foto’s en alle benodigde documenten vindt. De woning wordt niet vóór de bezoekdag verkocht, en er zal niet opgeboden worden. Bij vragen, contacteer Jens van Fasade, 0479 19 35 82.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/

Contacter