Villa à vendre

549000€

4 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11488264
Immoweb code : 11488264

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés habitables
746 mètres carrés de terrain

Description

WETTEREN - Verzorgde 4-gevelwoning op een rustige locatie

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 6 JULI VAN 10u TOT 14u (enkel op afspraak!)

WETTEREN - Bent u op zoek naar een ruime en goed onderhouden woning met een zee aan ruimte en moderne voorzieningen? Deze prachtige 4-gevelwoning biedt u alles wat u nodig heeft om comfortabel en luxueus te wonen.

De woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een aangename woonkamer met veel lichtinval, een grote keukenruimte voorzien van een recent vernieuwde keuken, en een apart bureel. De bovenverdieping beschikt over een nachthal, vier ruime slaapkamers, een badkamer een een apart toilet. Daarnaast is er een praktische stapelzolder voor extra opbergruimte en een koele kelder. Daarnaast beschikt de woning nog over een ruime inpandige garage, met extra aanpalende was/bergruimte, wat zorgt voor extra parkeergelegenheid en opslagruimte.

De luxueuze tuinberging is voorzien van alle gemakken en de fraai aangelegde tuin voorzien van 3 terrassen.

De woning bevindt zich in een kindvriendelijke omgeving, nabij het station, scholen en belangrijke invalswegen zoals de E40, wat het de ideale locatie maakt voor gezinnen.

Bent u op zoek naar een ruime woning met een hoogwaardige afwerkingsgraad voorzien van alle moderne comfort op een rustige maar toch vlot bereikbare locatie, mis deze unieke kans niet. Voor meer info of bezoek: 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is

Contacter