Villa à vendre

975000€

4 chambres 330 mètres carrés

Immoweb code : 20099697
Immoweb code : 20099697

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
330 mètres carrés habitables
1881 mètres carrés de terrain

Description

Prachtige architecturale villa met 4 slaapkamers

Prachtige architecturale villa met ruime en groene tuin, omringd door een rustige en groene omgeving.

De woning is te betreden via een mooie betegelde inkomhal met een aparte vestiaire en een houten trap die toegang geeft tot de eerste verdieping. Vervolgens betreedt men de ruime leefruimte die in verbinding staat met de eetplaats. Dankzij de aanwezigheid van grote en hoge ramen wordt er een open en lumineuze leefruimte gecreëerd.

De woonkamer grenst aan een ruim en mooi afgewerkt terras die verbonden is met een zeer groene en ruime tuin.
De open keuken is langs de eetplaats bereikbaar en is volledig uitgerust en voorzien van ingebouwde kasten.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers, een volledig ingebouwde vestiare (9,39m²) evenals een ruime bureauruime (22,5 m²) met zicht op de woonkamer en tuin.

Ook zijn hier twee betegelde badkamers te vinden: één met ligbad, inloopdouche en individuele lavabo met ingebouwde kasten, en een andere met een aparte inloopdouche en wastafel.
 
Tenslotte biedt de inpandige garage (35m²), voldoende ruimte voor het parkeren van twee auto's. Daarnaast zijn er nog twee extra parkeerplaatsen op de oprit beschikbaar.
De woning beschikt ook over een ruime berging die tevens dienst doet als wasplaats, en een praktische tuinberging voor extra opslagruimte.

Contacter