Villa à vendre

1690000€

4 chambres 320 mètres carrés

Immoweb code : 11475186
Immoweb code : 11475186

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
320 mètres carrés habitables
3214 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachige eigendom is gelegen in de mooie bossen van Deurle. Het is gelegen op een perceel van 3.214 m². De unieke villa werd getekend door de Brusselse architect André Jacqmain. Destijds werd deze villa gebouwd als vakantiehuis voor een gerenommeerde familie van industriëlen. Eind jaren '60 kwam deze in handen van de huidige eigenaars. Het unieke karakter van deze eigendom werd in ere gehouden en versterkt door hun goede zorgen.

De glooiingen van de tuin in combinatie met de positie van het zwembad, zorgen voor een unieke, zelfs sprookjesachtige sfeer. Het is er heerlijk vertoeven.

De villa bestaat uit twee vleugels. In de rechtervleugel kan men de leefruimte met open haard terugvinden, met een bijkomende eetruimte op een hoger gelegen niveau. De ervaring in deze ruimtes wordt enorm versterkt door het omliggende groen die te bewonderen zijn vanuit de vele raampartijen. Verder bestaat deze vleugel uit de keuken en een berging.

De linkervleugel bestaat uit het slaapgedeelte met vier slaapkamers die telkens mooie zichten geven over de tuin.. Deze slaapkamers zijn vervaardigd uit warme materialen. Een van de slaapkamers werd reeds omgevormd tot mooie bureauruimte met prachtige lambrisering. De woning beschikt over 2 badkamers. Deze vleugel is ook volledig onderkelderd, waarin zich eveneens een wijnkelder bevindt. Tevens geeft deze uit op de dubbele garage. Het discrete karakter en de sprookjesachtige bomen van deze eigendom zijn werkelijk subliem. Kortom een topper

Contacter