Villa à vendre

748000€

4 chambres 247 mètres carrés

Immoweb code : 20207207
Immoweb code : 20207207

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
247 mètres carrés habitables

Description

Goed onderhouden villa met zonnige tuin en vier slaapkamers

Deze landelijke villa met aangelegde zonnige tuin, overdekt terras met buitenhaard en vier slaapkamers is bijzonder goed onderhouden en residentieel gelegen te Sint-Martens-Latem.

De woning staat op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 719 m² en is gebouwd met louter hoogwaardige materialen zoals parket in massief eik, stijldeuren en een smaakvolle keuken met afwerking in natuursteen. 

De ruime inkomhal leidt naar een centrale traphal, vanwaar het gastentoilet, de berging, en de ruime inpandige garage met automatische poort bereikbaar is. De royale woonkamer met grote raampartijen en gashaard, kijkt uit op zowel het terras als de voor- en de achtertuin. De op maat gemaakte, volledig ingerichte keuken sluit direct aan op de berging, de tuin en de leefruimte.

Op de eerste verdieping geeft de ruime nachthal toegang tot vier slaapkamers, waarvan één momenteel wordt gebruikt als dressing. Tevens een badkamer met ligbad en inloopdouche. De grote zolder biedt extra mogelijkheden voor opslag, of kan worden omgebouwd tot extra slaap- of ontspanningsruimte.

Buiten vindt u een overdekt terras met een buitenhaard met grill, perfect voor gezellige avonden in de tuin doorheen alle seizoenen.

De woning werd door de jaren heen uitstekend onderhouden en heeft al verschillende renovaties en updates ondergaan, waaronder de elektrische installatie (conform gekeurd), de keuken, garagepoort, anti-inbraaksysteem, inbouwverlichting, etc... 

Het huis is e...
Obligation de rénovation: no

Contacter