Villa à vendre

795000€

4 chambres 230 mètres carrés

Immoweb code : 11443972
Immoweb code : 11443972

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
230 mètres carrés habitables
820 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
U kan de documenten downloaden en de woning virtueel bezoeken op www.irres.be.
Bijkomende info en bezoeken via Gilles op [email protected] of bel 0470 046 650

Deze charmante woning is gelegen in een kindvriendelijke en residentiële omgeving. Op wandelafstand bevinden meerdere winkels, sportfaciliteiten, scholen en restaurants.

Deze perfect onderhouden woning werd gebouwd in 1976 en bevindt zich op een totaal perceel van 820 m², met rondom een prachtig aangelegde tuin.

Deze statige woning is gelegen in een verkeersluwe en residentiële wijk. Rondom deze eigendom kan je zowel het bruisende leven (tennis- en voetbalclub) alsook de rust (groen en natuur) terugvinden. Doorheen de jaren werd de woning steeds met de grootste zorg onderhouden en gerenoveerd (muurisolatie, CV aardgas, nieuw raamwerk). Met minimale opfrissingswerken voldoet deze woning aan het hedendaags leefcomfort. Tot slot is de woning uitgerust met een alarmsysteem en tuin- en terrasverlichting.

Via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet betreden we de woning. We vinden hier een aparte bureauruimte welke ideaal kan zijn voor een vrij beroep. Vanuit de lichtrijke woon- en eetkamer genieten we van een aangenaam zicht op de volgroeide tuin met aangelegde terrassen.
Aansluitend vinden we de ingerichte keuken met ontbijthoek. De inpandige diepe garage is uitgerust met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping treffen we de nachthal aan. Deze biedt aan de linkerzijde toegang tot 3 sl

Contacter