Villa à vendre

1125000€

4 chambres 347 mètres carrés

Immoweb code : 11477953
Immoweb code : 11477953

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
347 mètres carrés habitables
2355 mètres carrés de terrain

Description

Prachtige ruime villa met 4 slaapkamers op 2.355m²

Ontdek deze schitterende villa, gelegen in het groene en begeerde Schotenhof.

Indeling: Gelijkvloers:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met stijlvolle kerkdalvloer. De hal biedt toegang tot een ruime bureauruimte aan de ene kant, en een vestiaire en gastentoilet aan de andere kant. Vanuit de hal loopt u door naar een sfeervolle woonkamer met oude eiken vloer en een open gashaard. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer, eveneens voorzien van de authentieke eiken vloer.

De ruime en volledig geïnstalleerde (eet)keuken van het merk SieMatic is voorzien van een arduinen vloer en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, combi micro/oven, combi oven/stoomoven, vaatwasmachine en een koelkast. Dubbele openslaande deuren leiden naar het zonnige zuidterras. Aangrenzend vindt u een praktische bergkamer met ingemaakte kast, een uitgietbak en een deur naar het terras.

Eerste verdieping:
De trap leidt naar de nachthal, die toegang biedt tot de Masterbedroom met een ensuite badkamer. Deze is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, inloopdouche, ligbad, toilet, bidet en handdoekdroger. Daarnaast beschikt de Masterbedroom over een aparte dressing. Verder zijn er drie ruime slaapkamers die elk een gevoel van privacy bieden, een douchekamer met lavabomeubel, douche en handdoekdroger en een apart toilet me...
Obligation de rénovation: no

Contacter