Villa à vendre

895000€

4 chambres 320 mètres carrés

Immoweb code : 20051660
Immoweb code : 20051660

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
320 mètres carrés habitables
2500 mètres carrés de terrain

Description

Elegante villa in serene en groene omgeving

Welkom in deze prachtige villa, uitstekend gelegen in een rustige en groene omgeving.
De villa is gelegen op een perceel van 2.500 m². Dit perceel was voordien een verkaveling van twee percelen, welke zijn samengevoegd (elk perceel had een oppervlakte van 1.250 m²).

De villa is als volgt ingedeeld:
Je stapt binnen in de ruime inkomhal met gastentoilet en een vestiairegedeelte. Vanuit de inkomhal kun je kiezen: linksaf naar de woonkamer, rechtdoor naar de keuken, of rechtsaf naar de bureauruimte.

We lopen door naar de woonkamer, waar je meteen wordt omarmd door een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de grote raampartijen die uitkijken op de groene tuin. Het uitzicht is adembenemend. Vanuit de woonkamer kun je gemakkelijk doorstappen naar de volledig uitgeruste keuken.
Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een handige bergruimte, die op zijn beurt weer toegang biedt tot de inpandige garage. Deze ruimtes zijn ideaal voor het opbergen van al je spullen.

Laten we nu naar buiten gaan. Via de woonkamer, de keuken of de bergruimte kom je in de prachtige tuin terecht. Hier vind je een ruim terras, perfect voor buitenmaaltijden, en een verfrissend zwembad waar je kunt ontspannen en genieten.

We gaan verder naar de eerste verdieping, waar vier grote slaapkamers op je wachten. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en een bad.
Tot slot beschikt de villa over een praktische opbergzolder en een kruipruimte onder de hele woning.

Deze vil...
Obligation de rénovation: no

Contacter