Villa à vendre

715000€

5 chambres 301 mètres carrés

Immoweb code : 20013981
Immoweb code : 20013981

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
301 mètres carrés habitables
1050 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
We betreden de woonkamer via de ruime inkomhal die toegang geeft tot de aangename leefruimte. Deze is ingedeeld in een gezellige zithoek op parket met gashaard. Voorts vinden we de eetkamer, leeshoek en tuinkamer terug. De halfopen keuken is volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen. Bureauruimte met zicht op de tuin, deze ruimte kan ook dienst doen als 5e slaapkamer. Verder bevindt er zich een praktische bergruimte en inpandige garage met automatische poort.

4 slaapkamers, dressing en wasplaats op de eerste verdieping. Eén van de slaapkamers is voorzien van airco en de kinderkamers zijn geïnstalleerd met ingemaakte kasten. Op deze verdieping heeft u ook toegang tot de ruime badkamer.

In de tuin is het aangenaam vertoeven omwille van het ingebouwde verwarmde zwembad. Huisdieren kunnen hier vrij rondlopen aangezien de eigendom volledig omheind is en voorzien van roestvrije poorten langs de zijkant.
Achteraan bevindt er zich een vergund buitenhuis dat voorzien is van een keuken, douchekamer, apart toilet en woon/slaapgedeelte. Dit werd vroeger verhuurd via Airbnb maar kan ook perfect dienst doen als zorgwoning, bureauruimte, etc.
Bovendien kan uw tuinmateriaal gestockeerd worden in een apart tuinhuis.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een doodlopende straat
- Zonnepanelen met groenestroomcertificaten (over te nemen)
- Recente verwarmingsketel op gas
- Verwarmd ingebouwd zwembad met warmtepomp
- Conforme elektriciteitskeuring
- Multifunctioneel bijgebouw van 75m²

Contacter