Villa à vendre

599000€

6 chambres 293 mètres carrés

Immoweb code : 20185486
Immoweb code : 20185486

Aperçu

6 chambres
293 mètres carrés habitables
4610 mètres carrés de terrain

Description

| IN OPTIE! COMPROMIS IN OPMAAK | UITERST LANDELIJK GELEG...

| IN OPTIE! COMPROMIS IN OPMAAK |Deze RUIME villa beschikt over vijf slaapkamers, een GROTE zonnige tuin (4610 m²) en prachtige landelijke uitzichten. De woning is instapklaar en kan, met enkele aanpassingswerken, eenvoudig omgevormd worden tot een hedendaagse woning. Zowel aan de voor- als achterzijde van het huis geniet u van een vrij uitzicht op de omliggende weilanden.

Indeling op het gelijkvloers: Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met gastentoilet, vestiaire en een extra kamer die kan dienen als bureau of slaapkamer. De royale leefruimte omvat een zit- en eetgedeelte, een sfeervolle salon met houthaard en zich op de tuin en achterliggende weilanden! Ruime open leefkeuken met eiland en eetplaats en naastliggend de wasplaats en berging. Achter de keuken bevindt zich de achterdeur met een apart toilet. Bovendien beschikt de woning over een kelder en een grote garage. 

Op de verdieping: De nachthal biedt toegang tot vijf ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Daarnaast is er een apart toilet. Boven is er een grote, multifunctionele ruimte die als extra slaapkamer of hobbyruimte kan worden ingericht. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder. 

Buiten: Voor het huis ligt een oprit met parkeerplaatsen. Rondom de villa strekt zich een grote tuin uit, en achteraan is er een ruim terras met een adembenemend uitzicht op de weilanden. De achterliggende weide is tevens toeg...
Obligation de rénovation: no

Contacter