Villa à vendre

3 chambres 261 mètres carrés

Immoweb code : 10899258
Immoweb code : 10899258

Aperçu

3 chambres
261 mètres carrés habitables
1250 mètres carrés de terrain

Description

| IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK | Kwalitatief afgewerkte...

| IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK | Deze luxueuze woning biedt niet alleen een perfecte ligging met een Zuidelijke oriëntatie, maar ook een scala aan unieke eigenschappen die uw woongenot naar een hoger niveau tillen. Met een perceel van 1250 m² en volledige omheining geniet u hier van optimale privacy en rust.

De afwerking van deze villa is van ongekende kwaliteit, waarbij gebruik is gemaakt van luxe materialen met duurzaamheid als uitgangspunt. Elk aspect van het huis is met zorg ontworpen en draagt bij aan de algehele elegantie.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, die de toon zet voor de prachtige ruimtes die volgen. Met twee ruime slaapkamers en een bureau is er voldoende ruimte om te ontspannen en te werken. Elk vertrek straalt comfort en gezelligheid uit, waardoor u zich direct thuis voelt.

De volledig onderkelderde woning biedt niet alleen extra opslagruimte, maar ook  mogelijkheden voor het creëren van een persoonlijke fitnessruimte of hobbyruimte, waardoor u uw eigen stempel op deze prachtige villa kunt drukken.

Buiten treft u een adembenemend zwembad aan, waar u kunt ontspannen en genieten van verfrissende duiken tijdens warme zomerdagen. Het terras biedt een panoramisch uitzicht op de betoverende Oedelemse polders, waardoor u in harmonie met de natuur leeft.

Deze villa heeft nog meer te bieden! Een automatische poort en blauwsteen oprit verwelkomt uw voertuigen, terwijl de ruime garage u voorziet van voldo...
Obligation de rénovation: no

Contacter