Villa à vendre

889000€

5 chambres 311 mètres carrés

Immoweb code : 11110177
Immoweb code : 11110177

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
311 mètres carrés habitables
1120 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het pittoreske kerkdorpje Aldeneik, dè meest prestigieuze villawijk van Maaseik, op een steenworp van de Nederlandse grens, ligt deze zeer statige en royale villa.
Gasten worden verwelkomd in de imposante inkomhal. De luxueuze glazen deuren die de blikvanger zijn voeren u mee naar de verrassend grote eet- en woonvertrekken. In het hart van deze warmhartige villa ligt de keuken met een weidse blik op de rustgevende en idyllische tuin. Deze landelijke keuken ligt centraal in de residentie tussen enerzijds de eetkamer en anderzijds een aangrenzend woongedeelte. Dit woongedeelte dat kan eveneens dienstdoen als kangoeroe woning, kantoorruimte of een andere vorm van dienstverlening.
De afgeschermde trap voert je naar het eerste verdiep waar zich nog eens 4 zeer royale slaapkamers (in totaal 5), een ruime badkamer (in totaal 2) en 2 dressings bevinden.
Bewoonbare bruto oppervlakte van 399 m2 bebouwd op een perceeloppervlakte van 11a20ca
De stijlvolle afwerking is uitgevoerd in kwalitatieve en hoogwaardige materialen. Nog meer bijzonderheden aan deze villa zijn de houten en deels aluminium ramen (die allemaal voorzien zijn van een raamslot) met dubbele beglazing, videofoon, hoog rendement C.V.-ketel op stookolie, alarm- en camerasystemen.
Het pand geniet een prachtige ligging in de villawijk naast de Maasplassen en op wandelafstand van de binnenstad van Maaseik.
Meer info over deze woning kan u vinden op onze w

Contacter